Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Komunalne vesti
  31.05.2014.

  Popravke državnog puta M-24

  Kompanija Vojput a.d. Subotica će vršiti izvođenje radova na popravci državnog puta M-24 na deonici od Bajnatske ulice u Subotici do Petlje “ISTOK”. Radi funkcionalnosti u odvijanju saobraćaja, JP ”Direkcija za izgradnju grada Subotice” će privremeno ukinuti zabranu saobraćaja kamionima preko 7,5 t u Ulici Maksima Gorkog od Zagrebačke ulice do Hotela “Patrija”, za vreme izvođenja predmetnih radova na petlji “ISTOK”. Radovi će se, prema planiranoj dinamici, izvoditi u periodu od 26. maja do 28.  juna 2014. godine.

  Pokrajinski konkurs

  Grad Subotica učestvuje na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za dodelu sredstava za sufinansiranje izgradnje i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata kanalizacije.  U pitanju su četiri projekta koja se odnose na vodovodnu mrežu u različitim delovima grada i jedan projekat za izgradnju kanalizacione mreže u delu Mesne zajednice Aleksandrovo.

  Zelenilo se ipak nazire

  Radne akcije sadnje i pozelenavanja na teritoriji Grada Subotica koje nose naziv “Mi radimo, a drugi neka pričaju”, predstavljaju odličan slogan u odnosu na cilj i način njihovog delovanja. Kako iz Zelene ekološke partije Subotica javljaju, do sada su poduzete dve akcije, jedna veća i druga manja. Prva, veća akcija je bila u Čantaviru, i obuhvatala sadnju 200 sadnica kanadskih topola, dok je druga manja, akcija sadnje četiri platana na Prozivci ispred nove zgrade u Ulici Matije Gupca na zelenoj površini, koja ima za cilj da se 15 posto od kvadrature zgrade, površina oko nje ispuni zelenilom, i da to bude stalna praksa za ubuduće.

  “Ne idi dalje – gađa se”

  I ove godine održava se tradicionalno gađanje iz vatrenog oružja na Gradskom strelištu “Radanovac”, koje je započelo 27. maja i trajaće do petka 30.  maja. Kako je saopšteno iz Policijske uprave, gađanje će se izvoditi u vremenu od 8 do 14 časova, a na prostoru poligona zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega. Strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima, tablicama sa natpisom “ne idi dalje – gađa se” i obezbeđen stražarima

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja