Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Za invalide rampa kod Zavoda
  13.06.2014.

  Udruženje građana „Centar za pravi život” najavilo

  Uskoro će biti otvorena rampa za invalide kod Zavoda za javno zdravlje Subotica, rečeno je na pres konferenciji u utorak, 10. juna u lokalnoj samoupravi.

  Tim povodom je potpisan i Ugovor Udruženja građana „Centar za pravi život” i Grada, čime će konačno biti rešen problem koji već deceniju muči osobe sa invaliditetom.  Sufinansijer radova je Ministarstvo rada i socijalne politike, dok su druga dva dela iz donatorskih izvora gradskog budžeta.

  1061_1.jpg
  Dejan Đokić i Milimir Vujadinović

  — Nepostojanje rampe za invalide nije samo problem članova našeg Udruženja, nego svih invalida u gradu. Početkom marta, nadležno republičko Ministarstvo raspisalo je konkurs, gde smo konkurisali i dobili pomoć sufinansiranja projekta, čime je rešen višedecenijski problem — rekao je Dejan Đokić, član Udruženja.

  Grad je iz budžeta izdvojio 100.000 dinara i obavezao se da će pomoći oko svih mogućih olakšica prilikom izdavanja i odobrenja dozvola, a kako je najavljeno unutar zgrade Zavoda urediće se i unutrašnji deo, jer osobe sa invaliditetom ne mogu doći do laboratorije gde se vrši analiza krvi.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja