Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  Brucoši građevine odmeriće znanja
  24.06.2014.

  Na Građevinskom fakultetu uskoro počinje upis novih studenata

  Građevinski fakultet Subotica, Univerziteta u Novom Sadu, raspisao je Konkurs za upis na osnovne studije građevinarstva, gde studenti, po želji, mogu da se opredele za studijske module: konstrukcije, hidrotehnika i vodno inženjerstvo okoline, saobraćajnice i stambeno projektovanje (arhitektonsko inženjerstvo). Fakultet će primiti ukupno 144 novih studenata od kojih čak 120 studenata na finansiranje iz budžeta.

  1104_1.jpg 

  Kandidati koji konkurišu u prvu godinu osnovnih akademskih studija polažu prijemni ispit iz matematike, na srpskom ili mađarskom jeziku. Na osnovne akademske studije se mogu upisati kandidati sa završenim srednjim obrazovanjem u četvorogodišnjem trajanju.  Kandidatima koji su položili prijemni ispit na nekom od tehničkih fakulteta u Srbiji može da bude priznat postignuti uspeh bez polaganja prijemnog.

  Cene studiranja fakultet formirao je tako da budu među najnižima u zemlji, pa tako troškovi samofinansiranja iznose 72.000 dinara na godišnjem nivou, dok cena školarine za strane studente iznosi svega 1500 evra. Cena smeštaja je još jedna povoljnost studiranja u Subotici, dok gotovo svi budžetski studenti imaju mogućnost da dobiju smeštaj i hranu u okviru Studentskog centra.

  Prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog je 2, 3. i 4. jula od 10 do 13 časova. Prijemni ispit će biti 10. jula u 11 časova. Preliminarna lista će biti istaknuta 17. jula, a konačna rang lista će biti objavljena 21. jula nakon čega će se 22, 23. i 24. jula vršiti upis primljenih kandidata, saopšteno je sa ovog fakulteta.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja