Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  Nagrade su podstrek za korak više
  26.06.2014.

  Najuspešnijim učenicima Politehničke škole uručene zahvalnice za postignute rezultate

  Učenicima Politehničke škole u Subotici koji su se u prethodnoj školskoj godini istakli na takmičenjima i u drugim aktivnostima, svečano su u utorak, 17.  juna, uručene zahvalnice.

   1113_1.jpg

  Uručenje priznanja u ovoj školi već je tradicija, a ove godine to je urađeno po 69-ti put. Direktor škole Iso Planić, rekao je na svečanosti da je ponosan na svoje najbolje đake, a posebno na one koji imaju nameru da nastave da nižu najbolje rezultate.

  — Naši učenici, njih 154 su u protekloj godini učestvovali na različitim takmičenjima i na njima ostvarivali veoma zapažene rezultate, što je ponos škole.  Izdvojio bih prvo mesto na takmičenju u oblikovanju grafi čkih proizvoda, prvo mesto na Kupu tolerancije u odbojci, uz naravno brojne druge. Naš cilj je da učenike podstaknemo na njihove daljnje aktivnosti, jer nije smisao takmičenja da đak bude samo prvi, nego da on kroz pripremu za takmičenje produbi svoje znanje, unapredi ga, što više razvije veštine, i postane još bolji stručnjak. I za mene i za Politehničku školu, oni su junaci i pravi pobednici u svojim disciplinama — rekao je Planić.

  Fatli Čolako, 17-togodišnji učenik ove škole, jedan je od najuspešnijih koji su primili zahvalnicu jer je osvojio prvo mesto na Republičkom takmičenju u oblikovanju grafi čkih proizvoda .

  — Imali smo pet sati da uradimo rad, plakat na temu Help Serbia i ja sam ga napravio na veoma interesantan način za koji sam i nagrađen. To mi mnogo znači, jer planiram i dalje da se bavim ovim hobijem — kaže Čolako.

  Aleksa Bijelić, koji je proglašen za sportistu godine, ispričao nam je da se takmičio u mnogim sportovima, ali da mu je glavni odbojka koju i trenira. Aleksa je osvojio Kup tolerancije sa ekipom na vojvođanskom nivou kao sportista generacije, a planira da preko sporta izađe u inostranstvo i nastavi studije uz profesionalno bavljenje sportom.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja