Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Glavni ulaz samo za hitne slučajeve
  04.07.2014.

  Nova pravila u subotičkoj Bolnici

  U subotičkoj Bolnici od utorka, 1.  jula, važe nova pravila ulaska u ovu ustanovu. Prema Odluci koju je potpisao direktor Goran Bićanin, zatvoren je glavni ulaz za automobile, a za zaposlene, pacijente i lica koja dolaze u posetu pacijentima otvoren je ulaz broj II iz Izvorske ulice.

   1145_1.jpg

  Takođe, propisane su i izmene u parkiranju vozila, te prema novoustanovljenim pravilima na ulazu I iz Izvorske ulice, pravo parkiranja imaju službeni automobili i menadžment Bolnice, službeni automobili MUP-a, vozila pod pratnjom, stručni predavači iz drugih zdravstvenih ustanova, kao i dva automobila invalida koji imaju označena parking mesta.

  Na glavni ulaz broj I mogu da ulaze i kola hitne pomoći i privatni automobili koji nose hitne slučajeve bez mogućnosti parkiranja i zadržavanja u krugu Bolnice, dostavljači štampe i brze pošte.

  Ulaz II iz Izvorske ulice rezervisan je za automobile zaposlenih u Bolnici, prodavce knjiga, predstavnike farmaceutskih kuća, vozila nabavke, snabdevanja mazutom, tehničkim gasovima i privatne automobile za unošenje pacijenata.

  Ulaz III, koji je pešački ulaz sa Beogradskog puta, dozvoljen samo za pešake, bicikliste i mopede, a otvoren je kao i ulaz II od od 05 h do 21 čas. Nakon toga se ulaz za pešake i automobile odvija preko ulaza I.

  Taksisti koji nose hitne medicinske slučajeve mogu da uđu na ulaz I bez mogućnosti zadržavanja, a u ostalim slučajevima mogu ući isključivo na ulaz II.

  U Bolnici kažu da su se na ove izmene odlučili kako se ne bi dalje ugrožavala prohodnost saobraćajnica, te da su svi u obavezi da poštuju nova pravila.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja