Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Demant
  21.07.2014.

  Vaš tekst objavljen u broju 28. od 11.07. ove godine pod naslovom NASELjE ZARASLO U KOROV, PSI LUTALICE NAPADAJU PROLAZNIKE, u nekoliko navrata pominje JKP "Čistoća i zelenilo" u negativnom kontekstu.

  Da se izvući zaključak, kako je neposlovnim odnosom preduzeća, stanje u Bajmoku, sa aspekta održavanja javnih zelenih površina, dovedeno u neprihvatljivo stanje, a što je potpuno netačno. Ostaje nam nejasno, da li predsednik Skupštine MZ Bajmok, gospodin Žolt Šimon, ne poznaje funkcionisanje načina održavanja javnih površina, ili svesno zanemaruje činjenice, koje bi po funkciji trebalo da zna.

  Naime, JKP "Čistoća i zelenilo" održava javne zelene površine, isključivo po usvojenom i odobrenom programu JP "Direkcija za izgradnju grada".  Program održavanja javnih zelenih površina Mesne zajednice Bajmok, gde su sadržane i površine Tavankuta, Ljutova i Mišićeva, po progamu za 2014. godinu je u odnosu na 2013. po intenzitetu smanjen, odnosno iznosi svega 55%. To je jedini razlog zašto su javne površine pod travom visine i do 30 centimetara, kako se navodi u tekstu. JKP "Čistoća i zelenilo" je u više navrata upućivala nadležne iz Mesne zajednice, da se obrate JP "Direkcija za izgradnju grada", kako bi pojačali intenzitet košenja, eventualno i proširili program površinama koje bi trebalo održavati, ali nemamo saznanja da je to i pokušano. Doslednost je jedino prisutna kod stalnog pominjanja u negativnom kontekstu našeg preduzeća, sa ili bez osnova, svejedno.

  S poštovanjem,JKP "Čistoća i zelenilo"

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja