Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Počelo uređenje sportskih terena na Paliću
  04.08.2014.

  Preduzeće „Park Palić” je u saradnji sa Fudbalskim klubom „Dušan Silni”, koji koristi terene FK „Palić” prema potpisanom Ugovoru o saradnji, prošlog četvrtka počelo sa uređivanjem sportskih terena na Paliću. Fudbalski klub „Dušan Silni” se 23. jula 2014.  godine obratio „Park Paliću” sa molbom da „Park Palić” bude suorganizator predstojećeg sportskog turnira i da pomogne sređivanju terena za turnir koji za cilj ima promociju sportskog centra Palić.

  1273_1.jpgKako je navedeno u saopštenju, preduzeće „Park Palić” ne upravlja sportskim terenima i nema mogućnost da na njima samostalno i svojevoljno izvodi radove uređenja i čišćenja, a zbog turističkog značaja sportskog kompleksa spremno je da pomogne kako bi se tereni priveli nameni.

  Fudbalski klub „Dušan Silni” počinje kampanju za skupljanje pomoći i donacija od svih zainteresovanih subjekata radi privođenja nameni sportskih terena na Paliću. Očekuje se da će do naredne turističke sezone, odnosno do 1. maja 2015. sportski tereni na Paliću biti uređeni i spremni, te raspoloživi za besplatno korišćenje sportistima sportskih klubova sa Palića kao i ostalim građanima za sport i rekreaciju.

  U „Park Paliću” se nadaju da će inicijativu FK „Dušan Silni” podržati i druge fi rme, te akciju uređenja sportskog centra pomoći u skladu sa svojim mogućnostima.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja