Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Vojvođanska partija: prete nam linčom
  21.08.2014.

  Vojvođanska partija uputila je medijima saopštenje, kojim želi da obavesti javnost, da su toj stranci u poslednje vreme upućeni verbalni napadi, a na adresu rukovodstva i Predsednika Vojvođanske partije upućene pretnje linča. — Poslednjih meseci, putem internet portala i društvenih mreža, sve su učestaliji napadi neistomišljenika i predstavnika desničarskih organizacija na rukovodstvo stranke i predsednika Aleksandra Odžića. Osim tekstova i komentara uvredljive i lažne sadržine na zvanične objave VP po internet portalima, sve su učestaliji pozivi na linč i smrt članova Vojvođanske partije, zbog iznošenja političkih stavova i slobode govora koji su garantovani ustavom Republike Srbije, saopštila je pres služba Vojvođanske partije.

  1345_1.jpgOcenjujući da živimo u krajnje nebezbednom društvu, koje je svakodnevno izloženo zločinima i najtežim kriminalnim delima, iz Vojvođanske partije su odlučili da o svim uznemiravanjima, klevetama i pretnjama upućenim članovima Vojvođanske partije, obaveste PU Novi Sad i sektor za visokotehnološki kriminal.

  — Tom sektoru ćemo dostaviti sve prikupljene dokaze o pretećem delovanju organizacija i pojedinaca prema članovima Vojvođanske partije.  Ne mogu se zaustaviti društveno-politički procesi koje je započela Vojvođanska partija u Vojvodini, a državne institucije su dužne da zaštite svakog svog građanina, kažu iz pres službe Vojvođanske partije.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja