Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.06.2018. ?etvrtak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  „Nedelja školskog sporta”
  19.09.2014.

  Sportski dan u školi na Bikovu

  U okviru sportske manifestacije, pod nazivom „Nedelja školskog sporta”, učenici OŠ “Sveti Sava” imali su u četvrtak, 18.  septembra, svoj sportski dan. Za razliku od svih prethodnih, sličnih manifestacija, osnovci su ovoga puta svoja umeća u košarci, odbojci i fudbalu pokazala na terenima izdvojenog odeljenja škole na Bikovu.

  1461_1.jpg

  Cilj ove manifestacije jeste promocija školskog sporta, zdravog života i rekreacije, razvoja svesti o važnosti sopstvenog zdravlja i bezbednosti, o potrebi negovanja i razvoja fizičkih sposobnosti, ali smo je mi iskoristili i za promociju sela - kaže Novica Marković, nastavnik škole “Sveti Sava”.

  Učenici nižih i viših razreda odmerili su snagu u navlačenju konopca, skakanju u džakovima, fudbalu i odbojci, a imali su priliku da se upoznaju i sa nekim tradicionalnim igrama.

  Manifestaciji su prisustvovali Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada i Magdolna Fehervari, sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti, koji su tom prilikom izrazili zadovoljstvo što je promocija sporta organizovana u seoskoj sredini ali i nadu da će ovakvih događaja u budućnosti biti i više.

  O.P.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja