Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.06.2018. ?etvrtak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Obrazovanje
  Konkurs za dodelu stipendija mladim talentima
  21.11.2014.

  Fondacija "Put ka znanju" raspisala je konkurs za dodeljivanje stipendija iz sredstava Fonda mladim talentima, učenicima i studentima Grada Subotice radi fi nansiranja studenata i učenika osnovnih i srednjih škola na takmičenjima i smotrama u zemlji i inostranstvu, zatim kao nagrada učenicima i studentima ostvarenim za postignute rezultate tokom školovanja i obrazovanja, kao i osvojenih na takmičenjima u okviru obrazovnog sistema.

  Za dobijanje stredstava Fondacije talentovani kandidati treba da ispunjavaju potvrdama dokazane uslove:da su stalno nastanjeni na teritoriji Grada Subotice, da su državljani Republike Srbije i potvrdu o proseku ocena na kraju zadnje školske godine.

  Uz prijavu podnosilac prijave је dužan da priloži molbu i kratku autobiografi ju i tačnu specifi kaciju traženih sredstava ili predračun.  Obrazac za dodelu stipendija je dostupan i na zvaničnoj internet stranici Grada Subotice.

  Za više informacija pozovite 024/636-124 ili pišite na mejl administratora Fondacije klara.sziveri@subotica.rs.

  Prijave se podnose u štampanom obliku u zatvorenoj koverti predajom u Gradskom uslužnom centru Grada Subotice, Trg Slobode 1 ili poštom. Konkurs je otvoren do 28. novembra.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja