Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Rovčanin: SPS u Subotici kreće sa novom pričom
  11.01.2015.

  Na godišnjem skupu Socijalista Subotice istaknuto

  Na godišnjem skupu Socijalista Subotice istaknuto je, da ta stranka u lokalu "kreće sa novom pričom", a da je Srbiji neophodna levica koju, prema rečima Slobodana Vojinovića, člana Glavnog odbora stranke, nosi SPS, dok je predsednik privremenog organa Nebojša Crnogorac istakao, da je u lokalu stranka uspešno savladala sve izazove.

  1897_1.jpgPrivremeno rukovodstvo Socijalističke partije Srbije u Subotici, sa tradicionalnog novogodišnjeg skupa uputili su građanima poruku da je bez levice u Srbiji nezamisliv put demokratskog napretka i usmerenja.

  Potpredsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Marko Rovčanin je istakao, da su mnogo manje napredne i da su siromašnije opštine u kojima SPS ne učestvuje u vlasti.

  -U Severnobačkom okrugu, Socijalisti koji učestvuju u vlasti imaju znanje, energiju i iskustvo da odgovore zadacima koje su preuzeli, a lokalna stranka SPS-a u Subotici će krenuti sa novom pričom. Možemo da ne mislimo svi isto, ali ne možemo stvarati podele u partiji. Suština jeste da kreativno promišljamo o mnogim akcijama i potezima, da na neke stvari ne gledamo svi istim očima, ali zajednički je cilj da stvorimo uslove i uradimo mnogo toga što je neophodno da se uradi u Subotici, rekao je Rovčanin.

  Predsednik Privremenog organa SPS-a Subotica Nebojša Crnogorac, ocenio je krajem prethodne godine, na tradicionalnom godišnjem okupljanju članova te partije, da je 2014. godina bila i prelomno vreme za stranku koja je savladala sve izazove, preuzimanjem odgovornost za budućnost i Socijalista i obaveza pred kojima je Subotica i Srbija.

  Član Glavnog odbora SPS-a Slobodan Vojinović je podsetio okupljene u prostorijama Gradskog odbora te partije, da je proteklo 24 godine od osnivanja SPS-a, a da je ne samo u lokalu, nego i u državi ta stranka potvrdila da se ne plaši izazova niti optužbi da je partija bila u krizi koja je pretila da je "utamniči".

  - U procepu u kom se sada nalazi Srbija, u klinu između istoka i zapada, Socijalisti mogu da pomognu i ponude rešenje, rekao je Vojinović , uputivši poruku građanima da je "Ovoj zemlji neophodna levica, a levicu nosi SPS, na putu koji je definisao decembarskim Kongresom."

  Nada Harminc

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja