Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  SRS traži vanredne parlamentarne i pokrajinske izbore
  16.03.2015.

  Lider radikala Šešelj danas govori na novosadskom mitingu

  Članovi Gradskog odbora Srpske radikalne stranke na Trgu slobode u Subotici delili su flajere kojim građane pozivaju na miting, koji će se održati u petak u 17 časova i 30 minuta u Novom Sadu, na Spensu. Subotički radikali će se pridružiti mitingu, a na tu javnu tribinu kreću organizovano ispred stranačkih prostorija kod Nove opštine u Subotici.

  2155_1.jpg
  Subotičani se pridružili novosadskom mitingu 

  Da podsetimo, na tribini u Subotici, održanoj u subotu 28. februara, u prepunoj sali Nove opštine predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj je promovisao svoje knjige i govorio o aktuelnoj političkoj situaciji.  On je tom prilikom istakao da će Srpska radikalna stranka tražiti održavanje parlamentarnih i pokrajinskih izbora.

  Šešelj je u Subotici govorio u sklopu obilaska svih većih mesta u Srbiji, sa ciljem isticanja potrebe za vanrednim parlamentarnim i pokrajinskim izborima. Na tribini je bilo reči o Hagu, aktuelnoj političkoj situaciji i problemima sa kojima se susreću radikali u Srbiji.

  Pre tribine u Subotici, lider Radikala je održao sastanak sa predstavnicima gradskog i okružnog odbora Srpske radikalne stranke.  Pozitivno je ocenio rad odbora i istakao, da se članstvo ponovo vraća toj stranci.

  Pored Šešelja, na subotičkoj tribini su govorili i predsednik Izvršnog odbora SRS-a Nemanja Šarović, potpredsednik stranke Milorad Mirčić i članovi subotičkih radikala.

  Nada Harminc

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja