Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Deseti jubilej Summer3p festivala
  18.04.2015.

  Organizatori Summer3p festivala, Nevladina organizacija “AŠC”, proslaviće deset godina postojanja raznovrsnim i veoma zanimljivm programom koji će održati 18. i 25. aprila. U subotičkom Omladinskom klubu ”Skladište” u subotu, 18. aprila, održaće se od 17 do 22h „Summer3p festival – Dan otvorenih vrata”. Ulaz je slobodan.

  2286_1.jpg

  Biće održana likovna radionica Emila Kadirića, akademskog slikara iz Subotice, TNG Art radionica koja podrazumeva posebne tehnike oslikavanja sprejevima, izložba radova Jugoslava Ćuge Sivića, umetnika iz Subotice, otvoriće se izložba foto, video i umetničkog nasleđa Festivala, a biće održana i promocija monografije Festivala.  Za specijalnu muzičku selekciju biće zadužen Dj Ascaloon.

  Od 20h održaće se koncert Zvuk ptica. Sedam dana kasnije, u subotu 25. aprila, održaće se na Ženskom štrandu na Paliću muzički događaj Spring3p. Nastupiće sedam istaknutih izvođača savremene subotičke elektronske scene: Kibz & Dfndr, Chrono & Ascaloon, Timika & Natasha i Kovee. Ulaz je slobodan, a obeležavanje jubileja podržali su Kancelarija za mlade i Fondacija Danilo Kiš.

  S.Đ.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja