Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Na Otvorenom univerzitetu krajem prethodne sedmice održana Izborna Skupština Srpske napredne stranke
  Bogdan Laban - predsednik lokalnog SNS-a
  25.04.2015.

  Bogdan Laban, dosadašnji poverenik Srpske napredne stranke (SNS) u Subotici jednoglasno je izabran za predsednika Gradskog odbora te stranke, na Izbornoj Skupštini krajem protekle sedmice, održanoj na OU.

  Radni deo Skupštine je bio zatvoren za javnost, a Laban je istakao da će u narednom periodu nastojati da pojača infrastrukuturu SNS-a u Subotici i organizuje pripreme za predstojeće lokalne izbore, koji će se održati u drugoj polovini godine, a najkasnije do kraja 2015. Za Labana je glasalo svih 118 delegata na izbornoj Skupštini SNS-a u Subotici, kojoj su prisustvovali i visoki funkcioneri SNS-a Igor Mirović i Miloš Vučević.

  Bogdan Laban-Preko rada lokalne samouprave predstavnici Naprednjaka trebalo bi da pokažu da imaju znanja i stručnosti da određene projekte sprovedu do kraja i da ono što su obećali građanima i urade, jer nas očekuju jako bitni izbori, rekao je Laban. On je potvrdio i da je njegovim imenovanjem za predsednika SNS-a Subotice stavljena tačka na spekulacije o neslaganju u Gradskom odboru te stranke, a ocenio je i da su "pojedini opozicioni lideri, koji su izgubili prošle izbore, pokušavali da dezinformacijama naprave dezorganizaciju unutar stranke".

  -Nikad u stranci nije bilo problema, radili smo jedinstveno, to se i pokazalo na prošlim parlamentarnim izborima, gde je prvi put u istoriji Subotice jedna državotvorna stranka ostvarila pobedu, podsećajući da je SNS na prošlim izborima u Subotici osvojila 34 odsto, a SVM 28 odsto glasova građana.To je presedan u odnosu na raniju praksu, da smo najjača stranka, a potvrđuje da imamo najboljeg lidera, predsednika stranke Aleksandra Vučića, rekao je Laban.

  Potpredsednik SNS-a Igor Mirović je rekao, da se "polako, ali sigurno" ulazi u predizbornu kampanju pred lokalne i pokrajinske izbore, da svi kandidati prethodno prođu unutarstranačku proveru, jer osnažuju stranačke redove i pripremaju i buduća rukovodstva lokalnih samouprava i buduću kampanju, rekao je Mirović novinarima.

  N.H.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja