Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Koncert Vlade Georgieva večeras u Atrijumu hotela „Galleria”
  Barba obećao najbolji provod
  12.06.2015.

  Da pred subotičkom publikom, koja važi za kulturnu i pomalo uzdržanu, nije sasvim siguran ni jedan od najpopularnijih pop pevača sa ovih prostora Vlado Georgiev, moglo se čuti na Konferenciji za štampu održanoj nekoliko dana pre večerašnjeg koncerta.

   2514_1.jpg

  Ipak, iskustvo od pre desetak godina kada je upravo on održao jedan od najboljih koncerata u Subotici na Trgu povodom Dana Grada, daje mu pravo da veruje da Subotičani vole njegove pesme i da će večeras svi zajedno uživati u Atrijumu hotela „Galleria“.

  2514_2.jpg-Ako izvođač i publika dođu sa istom energijom po kojoj se prepoznaju i idejom da svima bude dobro, uvek to tako i bude – rekao je Vlado Georgiev ali i predložio koju čašu vina koja će sve to još potkrepiti.

  Georgiev je obećao fantastičan program, pesme koje publika voli, ozvučenje oko koga će se kao i uvek dobro potruditi i prelep ambijent hotela.

  -Ovo je prvi put da sarađujem sa Hotelom „Galleria“, a nadam se ne i poslednji. Odgovara mi što je trend iz nekih starih vremena da se nastupa u sportskim halama, gde osim velikog broja gledalaca nekog drugog užitka baš i nema, zamenjen nekim lepšim i intimnijim prostorima, baš kao što je na primer ovaj atrijum.

  L.R.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja