Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  ZDRAVSTVENA NEGA I RADNA TERAPIJA - NOVI SMEROVI U NOVOM SADU
  17.07.2015.

  Na Evropskom univerzitetu – Farmaceutskom fakultetu u Novom Sadu u toku je upis studenata. Od ove godine studenti mogu da biraju jedan od sledećih AKREDITOVANIH programa: osnovne struk. studije Zdavstvena nega, Radna terapija i Socijalna gerontologija, integrisane akad. studije Farmacija i Farmacija – medicinska biohemija, master akad. studije Integrativne zdravstvene nauke, spec. akad. studije Medicinska biohemija ili Zdravstvene specijalizacije i subspecijalizacije.

  Novoakreditovani program Zdravstvene nege usaglašen je sa Evropskom direktivom 2005/36-EC, poseduje evropske normative časova kliničke prakse i tako diplomiranim studentima pruža mogućnost usavršavanja i rada u zdravstvenim ustanovama u Srbiji i zemljama EU. Praksa se obavlja u 12 zdravstvenih ustanova u Vojvodini. Postoji mogućnost obavljanja kliničke prakse u inostranstvu.

  Za zaposlene je organizovan poseban sistem nastave– blok nastava vikendom, snimanje predavanja i postavljanje na sajt fakulteta, mogućnost priznavanja dela kliničke prakse za zdravstvene radnike.

  Informacije o svim programima: www.faculty-pharmacy.rs

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja