Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Од 13. до 28. августа, у организацији Црквене општине и Православне цркве Светог Вазнесења Господњег одржавају се
  Богородичини дани
  14.08.2015.

  Tрадиционално, у току Великогоспојинског поста, у организацији црквене општине од 13. до 28.  августа, организују се Богородичини дани, који ће и ове године започети Свеноћним бденијем са Светом Литургијом, које ће бити служено у четвртак 13. августа у Световазнесењском храму са почетком у 21 час.

  2762_1.jpg


  На празник преноса моштију Светог првомученика и архиђакона Стефана, у суботу 15. августа, у свечаној сали Црквене општине, свечано ће бити прослављена слава библиотеке, уз пригодан програм у коме ће бити одржано предавање и приказ старих Богослужбених књига.

  У наставку програма, у четвртак 20. августа у Задужбини Душана Радића, у музичком програму суботичкој публици ће се представити теолог из Београда Небојша Мастиловић, аутор многих духовних композиција. Духовна трибина биће одржана 25. августа, у уторак на којој ће беседити мр Оливера Копривица, у просторијама СКЦ-a.  Почетак оба догађаја је у 19 часова.

  Круна Богородичиних дана је прослава празника Успенија Пресвете Богородице - Велика Госпојина, које ће започети празничним бденијем 27. августа, у капели Успенија Пресвете Богородице на Водици од 17. часова, док ће на сам дан празника, Света Литургија бити служена од 9 часова, а вечерње богослужење са благословом славског колача и жита у 18 часова.

  H.X.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja