Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  U organizaciji Grada i MKC Nepker
  Sutra počinje Interetno festival
  21.08.2015.

  Mađarski kulturni centra Nepker i Grad Subotica od 22. do 26. avgusta organizuju XIV Interetno Festival. Program Festivala će se odvijati na glavnom trgu Subotice. Trg će tokom pet dana održavanja Festivala biti obeležen kao lokacija Etnopolis.

  2789_1.jpg

  Mnoge manifestacije obeležiće ovogodišnji Interetno festival, biće prikazani stari zanati, priređen sajam, gastro selo, ulica vina, Igraonica Zlatna kapija, otvoren festivalski Klub. Na Festivalu će nastupati šest domaćih i devet inostranih grupa iz osam zemalja (Čile, Kolumbija, Indija, Kirgistan, Mađarska, Paragvaj, Rumunija, Rusija).  Koncerte će održati Ana Čizmadia i grupa Magonj, Agi Saloki i njen orkestar, bend Tarhonja, Chick Norris bend, Ravnica, Reka Farkašhazi i orkestar Tintanjul.

  Folklorni ansambli će se predstaviti svojim programimna, svake večeri od 20 sati. Posetioci Festivala i ove godine mogu da kupe Pasoš festivala od 20. avgusta, koji sadrži program, popuste za proizvode na vašaru, a pored ostalog, obezbeđen je i popust od 50 posto za ulaz u festivalski Klub.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja