Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Iz Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj Gradske uprave
  Obavljeno tretiranje krpelja
  04.09.2015.

  Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj Gradske uprave Subotica, u saradnji sa preduzećem ’’Eko - Dez’’ iz Beograda, obavilo je protekle nedelje akciju suzbijanja krpelja, kako je i najavljeno.

  Obzirom da su vremenski uslovi dozvolili da se tretiraju sve predviđene javne površine, korišćen je preparat „Aqua K-Othrine”.

  2846_1.jpgKrpelji su tretirani u Dudovoj šumi sa okolinom, oko Pravoslavnog groblja i bazena, okolini Spartakovog stadiona i Aleksandrovačke bare, u Parku Rajhl Ferenca, Parku Ćirila i Metodija, parku kod obdaništa „Šumice” u Banijskoj, okolini jezera Majdan, u parku na Prozivci, preko puta škole „MEŠC”, zelenim površinama u mesnoj zajednici „Peščara”, parku u mesnoj zajednici Ker kod "Euro petrol" pumpe, parku kod Gradske kuće i poljani u ulici Frana Supila.

  Na Paliću krpelji su uništavani u parku Narodnih heroja, na obodu Krvavog jezera, travnatim površinama kod hotela Prezident i meteorološke stanice, delu od Jedriličarskog kluba do terena na Muškom štrandu, zelenoj površini u Zelengorskoj ulici, parku oko Letnje pozornice i Velikoj terasi i u parku u ulici Anđe Ranković.

  Kako kažu u nadležnom odeljenju u lokalnoj samoupravi, ove nedelje radi se kontrola tretiranih površina, a ukoliko građani primete da na javnim površinama poput dečijih igrališta, travnatim površinama u mesnim zajednicama i slično još ima krpelja, mogu da se obrate ovom odeljenju, te će naknadno biti urađeno još tretmana.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja