Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  SNS: Licemerne optužbe lokalnog DS-a
  20.09.2015.

  Srpska napredna stranka reagovala je saopštenjem na izrečene kvalifikacije DS-a Subotica, ocenjujući ih neistinitim.

  —Neistina je izrečena ocena Demokratske stranke, da je Srbija najsiromašnija zemlja u Evropi, a osiromašila je zbog šesnaestogodišnjeg pustošenja zemlje upravo od strane demokrata. Krivce bi svakako trebalo da potraže u svojim redovima, među svojim čuvenim ekspertima, koji su obezvredili svoju zemlju, radnike, preduzeća, ustanove i svega čega su se dohvatili. Pre nego što stanu u "odbranu" javnog interesa, za demokrate bi bilo bolje da sakriju šta im radi šef pokrajinskog režima i prvi čovek njihove stranke, Bojan Pajtić. Rasipnička politika Demokratske stranke odvela je državna preduzeća u propast, a građani su na svojoj koži najbolje osetili kako se DS brine za narodne pare. Pustošenje državnih fondova, uništenje domaće privrede i ogroman broj otpuštenih radnika, zbog čega su građani Srbije dovedeni na ivicu siromaštva, produkt su vladavine ove stranke.  Licemerno je sada da neko ko se bahatio i ko je ponizio svakog radnika, seljaka, penzionera, prosvetara, inženjera, doktora i svakog građanina Srbije, govori o životu i dostojanstvu običnih ljudi, kaže se u saopštenju Info službe SNS-a.

  2911_1.jpgNaprednjaci navode, da je Srpska napredna stranka svesna, da se stvari neće rešavati preko noći, ali ističe da preduzeća kojima rukovode kadrovi SNS posluju pozitivno.

  —Ti rezultati su posebno vidljivi u Subotici, gde je stranka uložila ogromne napore da dovede investitore i realizuje brojne investicije u komunalni razvoj grada. Zbog svih preduzetih mera, napadi DS-a nemaju smisla, posebno u najvećem gradu na severu Bačke. Biti na vlasti za nas znači učiniti sve, kako bi se poboljšao život građana i kako bi se oporavila država, zahvaljujući reformama Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića, kažu iz Info službe SNS-a.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja