Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Udruženje dijabetičara Subotice sklopilo Ugovor sa apotekom "HigijaSu"
  Trake za dijabetičare po nabavnoj ceni
  20.09.2015.

  Udruženje dijabetičara Subotica prvo je u Srbiji koje je sklopilo Ugovor sa nekom apotekom o prodaji traka za dijabetičare, po nabavnoj ceni.

  To je posebno značajno, kako tvrde u Udruženju, jer se već u nekoliko navrata pokušavao rešiti problem otvaranja specijalizovane prodavnice za dijabetičare, ali do toga nije došlo.

  2912_1.jpg— Kao predsednik Udruženja i dijabetičar preko 40 godina, smatrala sam preko potrebnim da na neki način pomognem dijabetičarima u našem Gradu i okolnim naseljima, kojih je oko 14.000 registrovanih. Znam da većina njih do sada nije imala materijalnih mogućnosti da kupuje trake za kontrolu svoje bolesti — istakla je Terezija Dević, predsednica Udruženja dijabetičara Subotice.

  Udruženje je krajem avgusta potpisalo Ugovor sa apotekom „HigijaSu” o saradnji, tako da će ubuduće ova apoteka biti jedini distributer traka za merenje šećera u krvi za Udruženje, čiji će članovi od sada moći kupiti trake po nabavnim cenama.

  — Pravo na ovakav vid nabavke traka imaju članovi sa uredno plaćenom članarinom za tekuću godinu, uz prikaz članske karte, dok dijabetičari koji nisu naši članovi mogu to postati ili nabaviti trake u ovoj apoteci, uz prikaz legitimacije da su dijabetičari — objašnjava Devićeva.

  Apoteka „HigijaSu” nalazi se u ulici Zmaj Jovina 23, preko puta Srpske pravoslavne crkve.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja