Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  SUBOTIČANI I TURISTI DOBILI IZUZETAN MUZIČKI PROGRAM I ROMANTIČAN DOŽIVLJAJ
  Svake srede Kabaret veče u Hotelu Galleria
  09.11.2015.

  Renomirani subotički Hotel „Galerija“ u nedavno preuređenom restoranu „Panorama“ otvorio je novi program, Kabaret večeri. Ubuduće, svake srede, možete da odete na peti sprat prestižnog hotela i uživate u izuzetnoj muzici i kvalitetnoj hrani i piću. „Galerija“ po ko zna koji put je pokazala neko novo lice, sa svežim idejama.  Goste je zabavljao tamburaški ansambl „Ravnica“.

  3112_1.jpg

  „Ideja jeste da sreda postane prezoznatljiv dan u našem gradu, po kabaret večerima.  Ansambl „Ravnica“ nam je punopravni partner u ovoj ideji i inicijativa je došla sa njihove strane. Mene su oduševili kada su na „Mediteranskoj večeri“ svirali dela Elvisa Prislija na tamburici. Generalna ideja ovih večeri jeste da se maksimalno iskoristi potencijal Hotela „Gallerija“ i „Ravnice“ i da se gostima pruži nešto što do sada u gradu nije moglo da se vidi. Želimo da ljudi to prepoznaju i kažu: večeras je sreda, hajdemo malo u Hotel „Galleriju“ da uživamo u muzici i hrani.Može da se samo popije kafa ili konzumira i večera u opuštenoj atmosferi, uz raznovrstan muzički repertor, gosti da provedu prijatno, gotovo romantično veče, jer kvalitetna muzika doprinosi takvom doživljaju. Sreda nam se zajednički nametnula kao dobar dan, jer su uglavnom sredom intenzivna dešavanja u gradu.  Verujem da će se meni menjati od srede do srede“, istakao je Branimir Cigale, direktor marketinga Hotela „Galerija“.

  3112_2.jpg

   

  3112_3.jpg
  Branimir Cigale, direktor marketingaHotela „Galerija“

  Nikola Jaramazović iz ansambla „Ravnica“ objašnjava da će njihov repertoar biti drugačiji u odnosu na ostale tamburaške večeri.

  —Na repertoaru će biti svetska muzika, šlageri, klasična muzika, dela Elvisa Prislija ili Frenka Sinatre, kao i filmska muzika. Pored toga, na repertoaru će se naći i pop i rok muzika, koja će da se prilagodi tamburaškoj izvedbi, a biće naravno i klasične, naše tamburaške muzike.  Kabaret veče je specijalno veče po mnogo čemu. U prevodu sa francuskog, kabare znači pozorište, a taj pojam sadrži dobru muziku, glumu, stend up, dobru pesmu, dobo pevanje, dobru hranu i sve to u izuzetnom, predivnom ambijentu restorana „Panorama", kaže uz osmeh Nikola Jaramazović, iz ansambla „Ravnica“.

  3112_4.jpg

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja