Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Mr Nenad Stanković, pokrajinski sekretar za energetiku i mineralne sirovine potpisao ugovore o bespovratnim sredstvima
  Za javnu rasvetu u opštinama 22 miliona
  13.11.2015.

  Pokrajinski sekretar za energetiku i mineralne sirovine, mr Nenad Stanković, potpisao je krajem protekle sedmice, u Novom Sadu, ugovore o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstava za sufi - nansiranje realizacije projekata štedljive javne rasvete u lokalnim samoupravama, u visini od 22 miliona dinara. Sredstva po ovom konkursu Sekretarijata, dobile su pored Subotice i opštine Titel, Nova Crnja, Pećinci, Sremski Karlovci i Bečej.

  3127_1.jpg-Između Autonomne Pokrajine Vojvodine – Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine i grada Subotice zaključen je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava za sufi nansiranje realizacije projekta štedljive javne rasvete koji se odnosi na javno osvetljanje Kanjiškog puta na Paliću. Za realizaciju projekta vezanog za javno osvetljenje Kanjiškog puta obezbeđena su zajednička sredstva u ukupnom iznosu od oko šest miliona dinara, sa PDV-om. Sekreatarijat će izdvojiti 3.884.312 dinara, a grad Subotica, putem Direkcije za izgradnju, oko 2.100.000 dinara, saopšteno je iz kabineta Gradonačelnika.

  Takođe je navedeno i da je neophodan preduslov za apliciranje na ovaj konkurs predstavljalo posedovanje sve potrebne dokumentacije, te je konkurisanje bilo moguće na osnovu Studije tehno-ekonomske opravdanosti i Idejnog projekta. Ove dokumente izradila je Direkcija za izgradnju grada Subotica.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja