Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  U Subotici počela sa radom nova poliklinika
  ZDRAVO MED spremno dočekuje građane
  16.11.2015.

  Poslednjih nekoliko meseci građani imaju još jednu mogućnost za rešavanje svojih zdravstvenih problema, jer je sa radom počela nova poliklinika „ZDRAVO med".  Poliklinika je smeštena u ulici Vuka Karadžića br 19, preko puta ulaza u hotel „Galerija”.

  3140_1.jpg

  U izuzetno lepo uređenom prostoru poliklinike, građane dočekuje ljubazno medicinsko osoblje i lekari specijalisti, spremni da na savremenim medicinskim aparatima urade dijagnostiku tegoba i preporuče adekvatno lečenje.

  3140_2.jpg

  — Poliklinika je opremljena i pruža medicinske usluge za odrasle i decu iz skoro svih oblasti medicine, od internističkih, preko hirurških specijalnosti do preventivnih usluga i rehabilitacije — kaže Josipa Krajnović, izvršni direktor poliklinike „ZDRAVO med”.

  Posebna pažnja se, kako tvrde u ovoj poliklinici, pridaje preventivi i preventivnim akcijama, jer ova ustanova ima službe za sportsku medicinu, medicinu rada, rehabilitaciju, nutricioniste i psihologe, gde kroz saradnju sa radnim kolektivima, sportskim klubovima i udruženjima građana, organizuje i sprovodi sistematske i periodične preglede zaposlenih.  Kroz sistematske preglede sportista svih uzrasta sprovodi se zdravstveno vaspitni rad i prevencija nastanka bolesti i povreda.

  — Kako bi se predstavila građanima Subotice, poliklinika „Zdravo med" organizuje promotivne akcije uglavnom preventivnog karaktera, kojima prezentuje svoje dijagnostičke i terapeutske mogućnosti. Jedna takva akcija održana je prošle subote, gde su građani u centru grada, mogli da dobiju vaučere za pojedine preglede i tretmane u poliklinici — objašnjava Josipa Krajnović.

  U poliklinici „ZDRAVO med ”postoji i poseban tim lekara koji se bavi prevencijom i lečenjem bolesti kod dece.U timu su pedijatri, ortopedi, dečji hirurg, očni lekar, psiholog, nutricionista, specijalista sportske medicine, fizijatar, stomatolog, fizioterapeut.

  Za starije sugrađane u poliklinici su omogućili poseban multidisciplinarni pristup lečenju povišenog krvnog pritiska, savremenu dijagnostiku i lečenje bolesti srca, stomačnih oboljenja, dijabetesa i drugih endokrinoloških oboljenja. Moguće je i lečenje reumatskih, ginekoloških, uroloških bolesti, bolesti sluha i očnih bolesti, a posebno kožnih bolesti, kao i obavljanje estetske dermatologije i homeopatske terapije.

  — Uspostavili smo saradnju sa nekoliko izvrsnih stručnjaka iz beogradskih i novosadskih Klinika. Naša rehabilitaciona jedinica je opremljena najsavremenijim aparatime za sve vrste rehabilitacionih tertmana, od klasičnih elektro, lasero, magneto i ultrazvučnih terapija, do stola za terapiju trakcijom i do shock wave aparata — navodi Josipa Krajnović, izvršni direktor poliklinike „ZDRAVO med”.

  Radno vreme poliklinike „ZDRAVO med” je svakog radnog dana od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 13 časova. Pregledi se zakazuju telefonom na brojeve: 024/55-99-50 ili 55-50-25 ili lično u poliklinici.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja