Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Otvorena privatna AQUALAB Plus laboratorija
  Sve laboratorijske analize na jednom mestu
  25.11.2015.

  Višegodišnje iskustvo, stručni kadar, najsavremenija oprema, partnerstvo sa najvećom dijagnostičkom kućom u Evropi garancija su pouzdanosti i kvaliteta

  Od početka ove nedelje, kada je u sklopu hotela „Gloria“ na adresi Trg cara Jovana Nenada 11 otvorena AQUALAB Plus LABORATORIJA, Subotičani će sve laboratorijske analize moći da obave na jednom mestu.

  3175_1.jpg

  To nije samo slogan ove kuće već i činjenica koju potvrđuje iskustvo u dosadašnjih 16 laboratorija u sistemu Laboratorija Aqualab plus u zemlji i regionu sa glavnim sedištem u Beogradu.

  Počela je sa radom kao Zavod AGUALAB koji je osnovan 2003. godine rešenjem Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao prva privatna zdravstvena ustanova koja je dobila dozvolu da radi genetske analize.  Tokom godina prerasla je u veliki sistem AGUALAB Plus laboratorije, a početkom 2012. dolazi pod okrilje Synlab GmbH&Co koja okuplja 300 vodećih medicinskih laboratorija, u preko 20 zemalja Evropske unije, a širi se i van nje.

  3175_2.jpg
  Svečano otvaranje: Tamara Bićanin i Gordana Vučinić

  Aqualab plus laboratorije pružaju mogućnost da se na jednom mestu obavi preko dve hiljade analiza iz raznih oblasti mikrobiologije, biohemije, genetike, histopatologije...

  Sve laboratorijske analize u ovoj zdravstvenoj ustanovi rade se preporučenim metodama, a prema zahtevima dobre laboratorijske prakse na vrhunskim aparatima kao što su ROCHE, SIEMENS, ZEISS, HORIBA... Koristeći vrhunsku opremu obezbeđuju izuzetno precizne rezultate laboratorijske dijagnostike. Sva oprema je umrežena informacionim sistemom koji uz bar-kod sistem eliminiše ljudski faktor kao mogućnost greške i omogućava 100 posto tačne rezultate koji se brzo izdaju i tumače od strane stručnog tima.

  Rad laboratorije, tehnologija i analize se stalno unapređuju, a svi zaposleni se redovno edukuju prisustvujući stručnim skupovima i seminarima, te prateći najnoviju stručnu literaturu.

  Laboratorija Aqualab plus u skladu sa svojom ulogom strateškog partnera najveće dijagnostičke kuće u Evropi „Synlab GmbH“ iz Nemačke pružiće dostupnim i našim sugrađanima sve usluge koje se mogu obaviti u zemljama Evropske unije.

  Agualab Plus Laboratorija ide u korak sa dešavanjima u medicini, pa se tu mogu raditi i visokospecifične analize vezane za prenatalnu i postnatalnu genetiku, nutrigenetiku, sportsku genetiku, kao i farmakogenetiku.

  Ovde će se moći doći i po savet vezan za mršavljenje ili vežbanje, jer nutrigenetika otkriva da li i kako metabolišemo masnoće, koja nam hrana odgovara, jesmo li osetljivi na laktozu, kakva nam je mišićna osnova, koje su sportske aktivnosti za nas najpovoljnije...

  Posebna pažnja namenjena je deci i starijima, a među brojnim pogodnostima koje nudi ova Laboratorija jeste i BESPLATAN izlazak na teren na teritoriji grada kao i za područja Palića, Male Bosne i Aleksandrova.

  L.R.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja