Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  U hotelu "Galleria", Goca Tržan obećava dobru zabavu, a domaćini ekskluzivan doček
  Premijerno, uz hitove Goce Tržan u Hotelu "Galleria"
  23.12.2015.

  Premijerno u Subotici prikazan spot “Gradske kučke”, a Goca Tržan je najavila spektakularnu atmosferu u hotellu "Galleria", gde boravi prvi put, iako Suboticu, kaže, pamti samo po lepim događajima

  Novu godinu u Subotici, gostovanjem u Hotelu "Galleria", uveličaće i popularna pevačica Goca Tržan, čije najpoznatije hitove “Gluve usne”, “Strašilo”, “Bunda” i druge, Subotičani znaju naizust.

  3289_1.jpg

  Tim povodom, u Hotelu "Galleria" je premijerno, u sredu prikazan i spot za pesmu “Gradske kučke”, a nakon toga pevačica je sa Kilotona bendom otpevala i tri pesme kako bi dočarala javnosti atmosferu kakvu priprema 31. decembra. Dobro raspoložena i puna pozitivne energije Goca Tržan kaže, da će posetioci imati priliku da uživaju u njenim hitovima, a kako je uz osmeh rekla, otpevaće i po koji narodnjak po njenom izboru.

  3289_2.jpg

  “Ja sam prvi put ovde u ovom predivnom hotelu i nadam se ne i poslednji. Mene Subotica, asocira na lepe događaje u mome životu. Pre svega, na početak moje karijere, jer sam prvi spot snimala ovde na Kelebiji, prvu Novu godinu kao solo izvođač pevala sam u Subotici i to za doček 2000-te godine.  Evo sada, 16 godina kasnije se vraćam u Suboticu. Kao što sam rekla, repertoar će biti šarolik i cilj je da se svi dobro zabavimo”, objašnjava uz osmeh pevačica Goca Tržan.

  Cena dočeka Nove godine u hotelu iznosi 7.800 dinara, a u cenu je uračunata hrana, piće, kao i šampanjac u ponoć.

  “Drago nam je da i ove godine možemo da održimo tradiciju, a to je da se u našem hotelu organizuje najbolji doček Nove godine.  Potrudili smo se da odemo korak dalje u odnosu na organizovanje prošlogodišnjeg dočeka, a to osećamo po atmosferi u Subotici i u samom hotelu”, rekao je Branimir Cigale, direktor marketinga Hotela "Galerija".

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja