Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Rukometaši Spartak Vojputa počeli sa pripremama u 2016. godini
  Čekaju borbu za domaće titule
  16.01.2016.

  Zimska pauza je gotova za rukometaše Spartak Vojputa.  U prvoj radnoj nedelji, kao i u prvom delu priprema, radiće se na podizanju fizičke spreme, dok će, kako je to već i običaj, drugi deo priprema biti posvećen radu na taktici i tehnici, do 13. februara kada počinju prve takmičarske obaveze.

  3389_1.jpgPutari u takmičarskom kalendaru imaju još tri meča regionalne SEHA lige, a potom se osvrću na domaća takmičenja, plej-of i Kup Srbije.

  – Pauza je došla u odličnom momentu, imali smo napornu seriju mečeva u SEHA ligi, dosta putovanja...  Pripremamo se prvo za tri preostale utakmice u SEHA ligi, a potom nam sledi okretanje ka domaćem takmičenju, što će biti i prioritet, kroz borbe u plej-ofu i Kupu Srbije – istakao je Branislav Zeljković, trener Spartak Vojputa. Kako Zeljković trenutno ima obaveze sa reprezentacijom Srbije, uvodni deo priprema će voditi njegov pomoćnik Miloš Gulušija.

  Dušan Kosović, kapiten Spartak Vojputa, istakao je da je pauza prijala, ali i da su se on i njegovi saigrači uželeli rukometa, te da spremno čekaju početak priprema.

  – Najbitnije je da smo se dobro odmorili i da smo svi zdravi na početku priprema. Imamo pred nama još tri meča regionalnog takmičenja, a potom i najvažnji deo sezone u domaćim nastupima. Uprava je pred nas postavila visoke ciljeve, moraćemo da uložimo mnogo rada i energije da ih ispunimo. No, posla se nikada nismo bojali, pa već od prvog treninga tražimo put ka dobroj formi.  Želimo da osvojimo jednu titulu ove godine, da donesemo jedan trofej u Suboticu. Bio bi to veliki uspeh za nas, za Klub, ali i za celu sportsku Suboticu – dodao je Kosović.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja