Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Aktivnosti hokejaša Spartaka
  Lideri Balkanske lige
  25.01.2016.

  Seniorska ekipa Hokej kluba Spartak nastavila je sa takmičenje u Balkanskoj ligi. Domaćin turnira protkelog vikenda bilo je Sarajevo, a u hali Zetra odigrani su mečevi naredna tri kola Balkanske lige.

  3426_1.jpgSpartak je vikend u Sarajevu obeležio sa tri pobede, te ostaje kao neporažena ekipa lider na tabeli. U meču četvrtog kola Subotičani su sa 6:3, po trećinama 1:1, 3:1, 2:1 savladali domaće Vukove. Peto kolo donelo je pobedu nad Metalurga iz Skoplja sa 8:2, po trećinama 1:0, 4:1, 3:1, da bi u šestom kolu Spartak bio bolji od Slavije iz Sofije sa 7:3, po trećinama 2:0, 4:0, 3:1.  Za Spartak su nastupili: Vidaković Igor, Vereš Vedran, Šljapić Igor, Pejović Nemanja, Perušić Ivan, Plavšić Dominik, Maximilian Le Sieur, Justin Duchamre, Brestovac Uroš, Kojić Miloš, Tolmači Branislav, Dulić Uglješa, Pavlović Filip i Peter Alen.  Trener: Brestovac Uroš.

  Sledeći vikend Balkanske lige održava se u Subotici, od 5. do 7.  februara.

  Dok je seniorska selekcija Hokej kluba Spartak igrala uspešno na turniru Balkanse lige u Sarajevu, i mlađe selekcije ovog kluba su odigrale mečeve u odgovarajućim takmičenjima.

  Selekcija do 14 godina je u Beogradu odigrala dve utakmice iz kalendara Prvenstva Srbije. Spartak je na gostovanje otišao bez nekoliko starijih igrača, a protiv realno kvalitetnijih ekipa porazi se nisu mogli izbeći. U duelu protiv Partizana pretrpljen je poraz od 0:15, a protiv Red tima 0:4.

  Spartak U14: Sudarević Luka, Đukanović Luka, Nešic Mate, Rackov Viktor, Vidaković Matej, Jaramazović Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Horvacki Igor, Sabo Rac Maksim, Kiš Matej, Pećerić Petar i Kostić Luka.  Trener: Jaramazović Zoran.

  Selekcija do 8 godina je igrala u Mađarskoj, na turniru „C” kategorije u Kiškerešu. Uz tri pobede i jedan nerešen rezultat Spartak je zauzeo prvo mesto. U finalu su subotički ledeni okolopnici savladali ekipi Sigeti Bikak sa 4:1.

  Spartak U8: Konakov Novak, Bem Karlo, Benčić Mihajlo, Brestovac Relja, Temunović Vanja, Gubičak Leon, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip, Nimčević Andrej i Kovačević Iva. Trener: Jaramazović Zoran.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja