Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  U FK Spartak se dobro radilo do srede
  Optimizam pred nastavak
  02.02.2016.

  Fudbaleri Spartaka od 10. januara rade kroz zimske pripreme u cilju podizanja forme potrebne za nimalo laku borbu za opstanak u društvu najboljih.  Da je za sada sve u redu potvrdio je Vladimir Kovačević, najbolji igrač Subotičana u 2015. godini.

  3458_1.jpg
  Vladimir Kovačević (sa loptom)

  – Nije fraza, radimo zaista naporno.  Svakog dana imamo dva treninga, a što je još važnije, igrači su zaista posvećeni treninzima i daju svoj maksimum u svakom elementu. Imamo dobar odnos sa stručnim štabom. Šef i njegovi pomoćnici su nam uvek na raspolaganju, utisak je da zajedno napredujemo i jednostavno, dobro je raditi u takvim okolnostima.

  Nakon dve prijateljske utakmice, protiv Bekeščabe u Mađarskoj i TSC-a iz Bačke Topole, fudbaleri su dobili u četvrtak slobodan dan, a rano jutros, u petak, 29. januara, ekspedicija plavih Golubova krenula je put Makedoniju, tačnije u Ohrida, gde nastavlja sa radom.

  – Ohrid će nam i ove godine biti važna stanica u pripremama. U tom periodu ćemo uraditi, kako se to kaže, udarnički deo priprema.  Radiće se na svim elementima fudbalske igre, u planu je i više prijateljskih mečeva.  Sa formom koju ćemo nadograditi na Ohridu ući ćemo u nastavak borbe za bodove.  Spartak može više nego što je pokazao, naznaka naših mogućnosti viđena je krajem takmičarske 2015. godine, a uz napredak i dalji rad bićemo spremni da se upustimo u jednu tešku borbu, ali borbu koja za kraj nosi pobedu kroz opstanak u Super ligi Srbije – sa optimizmom zaključuje Kovačević.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja