Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Humanitarna izložba u galeriji Otvorenog univerziteta
  Umetnici srcem za Sašu
  21.02.2016.

  U organizaciji Likovne radionice za odrasle, prošlog petka 12. februara, u galeriji Otvorenog Univerziteta otvorena je dobrotvorna prodajna izložba slika, namenjena našem sugrađaninu Aleksandru Šešlija za hitnu i neophodnu transplantaciju srca.

  3529_1.jpg

  Izložbu su otvorili slikar Šandor Kerekeš i likovni kritičar Mile Tasić.

  -Ne radi se samo o umetničkoj postavci, na kojoj su se predstavili slikari, ova izložba ima humanitarni karakter. Umetnost koja je sama po sebi plemenita ovaj put je u službi toga da umetnici daruju deo svoga bića za pomoć nekome kome je potrebna. U naredne dve nedelje, građani će moći da pogledaju radove i kupovinom slike za sebe ili za dar dragim osobama učine lep gest i pomognu lečenje našeg sugrađanina – rekao je Mile Tasić prilikom otvaranja.

  Pored otvorenog srca i ruku umetnika, otvorene su i cene izloženih slika pa se može videti da su ova dela likovnih umetnika veoma pristupačna.

  Na otvaranju izložbe koja traje do nedelje 21. februara, u prisustvu brojnih prijatelja i umetnika vladalo je veliko interesovanje za 52 donirane slike, od kojih je već te večeri prodato desetak, a sva je prilika da će i preostale naći svoje kupce u narednih nekoliko dana.

  L. Raos

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja