Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Dr Nenad Ivanišević: u aprilu u Srbiji sastanak Međuvladine mešovite komisije za manjine Srbije i Mađarske
  Vlada brine o manjinama u Srbiji i Mađarskoj
  20.02.2016.

  Na prvom neformalnom sastanku predstavnika Međuvladine mešovite komisije za manjine Srbije i Mađarske, kojom, prema odluci Vlade Srbije, predsedava od januara ove godine dr Nenad Ivanišević i koji je održan u Segedinu, bilo je reči o daljim aktivnostima mešovite komisije, čija naredna sednica bi trebalo da se održi u aprilu, u Beogradu.

  Dr Nenad Ivanišević—Poslednji sastanak Međuvladine meštovite komisije održan je 2011. godine u Budimpešti.  Vlada ima cilj da pokaže da brine o sunarodnicima, gde god se nalazili, i o svim građanima Srbije, bez obzira na nacionalnu pripadnost. U martu bi trebalo da u Mađarskoj razgovaram sa predstavnicima srpskih zajednica, sa kojima ćemo nastojati da ostvarimo bolji položaj srpske zajednice u Mađarskoj, kao i mađarske zajednice u Srbiji, objasnio je državni sekretar dr Nenad Ivanišević.

  U Komisiji će biti i predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, predstavnici Mađarskog nacionalnog saveta, kao i predstavnici srpske zajednice. Ivanišević je rekao i da se odnosi dve zemlje nalaze na istorijskom maksimumu.

  S. Ivošević

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja