Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.06.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Treći Kraljevski bal se održava u subotu
  Donacija Domu učenika „Dositej Obradović“
  20.02.2016.

  Gradski odbor Udruženja „Kraljevina Srbija“, u Subotici, 20. februara organizuje, u Dečjem pozorištu, treći „Dečiji kraljevski bal“.

  Reč je o humanitarnoj manifestaciji, koja ima za cilj pružanje pomoći našim sugrađanima i to ove godine učenicima Školskog centra, sa domom „Dositej Obradović“. U saradnji sa Dečijim pozorištem, biće odigrana humanitarna predstava „Mi-si-ko“ i „Mi-si son“, a nakon predstave prisutni će uživati u koreografiji baletskog studija „Mon Miraž“.

  3533_1.jpg„Mi radimo pod patronatom NJ.K.V. princa Aleksandra II Karađorđevića i u skladu sa njihovim radom organizujemo humanitarne manifestacije. Ovo je treća godina, da u Subotici održavamo Kraljevski bal i sav prihupljeni novac doniraćemo Školskom centru, koji pohađa 140 učenika“, rekao je predsednik Udruženja „Kraljevina Srbija“ iz Subotice Dragan Matović.

  Zamenica direktora Školskog centra i doma učenika „Dositej Obradović“ kaže, da će novac iskoristiti za opremanje fiskulturne sale.

  „Našu školu pohađa 140 učenika i još 100 je na domskom smeštaju iz čitave Vojvodine. Problem nam je fiskulturna sala koja se nalazi u podrumu zgrade škole. Uspeli smo da promenimo pod, ali sada je potrebno da se zamene prozori i ventilacija“, objašnjava Nataša Nimčević.

  Koreografkinja plesnog studija „Mon Miraž“, Olga Pogačova istakla je da učestvuju deca školskog uzrasta u baletskom nastupu i da na pozornicu su dobrodošli svi prinčevi i princeze, da odgledaju njihov nastup. Početak je u Dečjem pozorištu, u 17 časova, a ulaznice se mogu kupiti po ceni od 200 dinara.

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja