Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Predsednik Tomislav Nikolić, povodom Dana državnosti odlikovao zaslužne pojedince i institucije
  Državno priznanje i Zvonku Bogdanu
  24.02.2016.

  Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uručio je povodom Dana državnosti odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, zahvalivši im na zasluženim priznanjima, a među odlikovanima je i legenda tamburaške muzike solista i kantautor Zvonko Bogdan.

  3545_1.jpg

  Tomislav Nikolić je u zgradi Predsedništva u Beogradu uručio u ime svih građana odličje, a citirajući fi lozofa Konfučija, poručio je "Kad radiš za druge, radi tako posvećeno, kao da radiš za sebe".

  —Samo takvom posvećenošću prevazilazite sve prepreke, u Srbiji naročito. Vama čestitam zaslužena priznanja, a građanima Sretenje, Dan državnosti - rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

  Među odlikovanima je i legenda tamburaške muzike, subotički kantautor Zvonko Bogdan, koji je rekao da mu je dodeljeno priznanje izuzetna čast, kao i činjenica da nagradu prima iz ruku predsednika Republike.

  - Izuzetna mi je čast da primim od predsednika republike jednu ovakvu nagradu, posebno jer sam nacionalna manjina. Oduševljen sam lično izvedbom moje pesme "Hej salaši na severu Bačke" koju je izveo kvartet vojnog orkestra "Stanislav Binički", naveo je Bogdan.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja