Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  „Dunkermotoren – Ametek“ proširio proizvodnju
  27.02.2016.

  U Privrednoj zoni „Mali Bajmok“ otvorena je nova hala kompanije „Dunkermotoren – Amatek“ u kojoj je počela proizvodnja kompresora.

  U proširenje proizvodnje fabrike za proizvodnju mikromotora, kompanija, subotička Slobodna zona i grad Subotica investirali su više od dva miliona dolara.

  3551_1.jpg

  - Hala je veličine oko 900 kvadrata i ona se naslanja na našu halu koja ima 3.500 kvadrata proizvodnog prostora i 700 kvadratnih metara kancelarijskog prostora. Trenutno imamo 140 zaposlenih, a u novom prostoru će raditi najmanje 25 ljudi. To je tipična kultura poslovanja, polako, ali sigurno, a kruna takvog pristupa je nova hala u koju ćemo povući određene proizvode iz naše sestrinske fi rme iz Amerike i Severne Karoline i izvozićemo kompresore najviše u Englesku. To je potpuno novi proizvod za nas i do sada nismo imali prilike da se susretnemo sa tom tehnologijom jer smo proizvodili mikromotore koji se najviše koriste u medicinskoj industriji, u industriji transporta, za zaštitu od sunca, solarne panele, industriji hrane – rekao je Slobodan Anić, direktor.

  V. K. B.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja