Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  U Fudbalskom klubu Spartak sumirali učinak u prelaznom roku
  Bez prava na grešku
  27.02.2016.

  U Fudbalskom klubu Spartak bilo je dosta promena u odnosu na tim koji je zaključio kalendarsku 2015. godinu.  Kako je to i red, pred početak borbe za bodove, Dragan Simović, predsednik subotičkog superligaša, sumirao je ono što je urađeno između dva dela sezone.

  3555_1.jpg
  Dragan Simović sa pojačanjima

  – Imali smo težak posao u prelaznom roku jer smo bili u situaciju da nemamo prava na grešku. Procenili smo koji se igrači nisu iskazali koliko se to od njih očekivalo, a uspeli smo da u Suboticu dovedemo igrače koji će nam omogućiti da budemo dosta jači nego prošle sezone. Cilj je jasan, na svaki mogući način moramo da izbegnemo ispadanje iz Super lige Srbije – istakao je Simović.

  Kako je prvi čovek Subotičana istakao, igrači i pozicije su birani pažljivo, upravo zbog delikatne situacije.

  – Šljivić se od prvog dana pokazao kao pravo pojačanje, dok o Novakoviću od ranije sve znamo. Tomić je štoper sa velikim iskustvom, očekujemo i tu veliki pomak, pogotovo što nam sledi zgusnut rasporored.  Iskusan je i Branković koji igra na mestu levog štopera gde imamo manjak zbog povrede mezeija.  Na kraju, tu je i Mudrinski koji ima sigurno šta da pokaže u dresu Spartaka. Ubeđen sam da smo „pogodili” sa ovim pojačanjima, drago mi je da je stručni štab zadovoljan, a sada je ostalo da sve to pokažemo i na terenu – govori Simović i dodaje:

  – Imali smo dosta nsretnih okolnosti prošle godine, tu je još i čuvena utakmica protiv OFK Beograda i nepravedno oduzeti bodovi za koje ćemo se boriti do najviših instanci, jer smo svedoci da se u Evropi, pa i kod nas, vide situacije da se igrači odmaraju pred važan meč.

  Nakon predstavljanja pojačanja, redom iskusnih igrača, Simović se okrenuo i onima koji tek počinju svoju ozbilju fudbalsku karijeru.  Prve profesionalne ugovore potpisali su Danijel Zlatković, Nemanja Ćalasan i Milan Đokić.

  – Bodovi i opstanak u Super ligi Srbije su osnovni cilj svih nas u ovom momentu. No, moramo da mislimo i na budućnost, pa zato ne zaboravljamo ni na 7-8 igrača koji su već izvesan period na pragu prvog tima. Struka je procenila da su ova trojica za sada bliži prvom timu, ali to ne znači da je njima karijera zagarantovana, niti da onima drugima nije. Svi su oni zajedno budućnost Spartaka – istakao je Simović

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja