Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Održano III Ličko prelo u Subotici
  27.02.2016.

  U subotu 20. februara u restoranu „Spartak“ u Subotici na ugodnoj i odlično organizovanoj manifestaciji III Ličkog prela našlo se preko 300 ličana, prijatelja, poznanika i ljubitelja kulturno umetničkog i zabavnog programa.

  3559_1.jpgProgram su obogatili svojim nastupom dečja pevačka grupa „Iskončići“ na čelu sa profesorom Dejanom Anđelovićem, zatim pevačka grupa „Zlatovez“, Muzičke škole u Subotici na čelu sa profesoricom Tamarom Štricki, KUD „Krajina“ iz Beograda sa svojom scenografijom otvaranja Trećeg Ličkog prela i žensko-muškoj pevačkoj grupi i solo nastup profesora Dejana Anđelovića.

  Zabavni program je priredila grupa „Boemi“ iz Sombora. Pored kulturno umetničkog i zabavnog programa gosti su učestvovali i u bogatoj tomboli. Gosti su imali i mogućnost da obogate svoju biblioteku knjigom kulinarskih specijaliteta „Zalogaj sjećanja“ po promotivnoj ceni.  Zahvaljujući pomoći donatora, posebno pomoći grada Subotice i projektnog tima Udruženja koji su pisali projekat i ujedno realizovali isti. Važno je napomenuti da pisci knjige (prikupljanje materijala, anketa o poznavanju Ličke kuhinje i arhiviranje) do sada nisu imali iskustvo u pisanju knjiga, a niko od njih nije stalno zaposlen, naravno, naše domaćice su vredno pripremile specijalitete.

  Svojim prisustvom Manifestaciju su uveličali i gradonačelnik grada Subotice Jene Maglai i predsednik Skupštine grada Subotice Ilija Maravić.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja