Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Novoosnovano preduzeće „Miž Đuričić” iz Subotice
  Akcenat na kvalitetu!
  29.02.2016.

  Preduzeće „Miž Đuričić” bavi se prodajom hidrauličnih creva renomiranih proizvođača, njihovim sklapanjem na određene dimenzije i veličine, a u narednih mesec dana planiraju da u svoju ponudu uvrste i prodaju rezervnih delova za traktore i poljoprivredne mašine. Vođeni ciljem da postanu lideri na tržištu, tim stručnjaka uspeo je da spoji svoju energiju i znanje sa dokazanim kvalitetom i iskustvom renomiranih proizvođača koje predstavlja.

  3567_1.jpg
  Milijan Đuričić, vlasnik preduzeća

  U asortimanu imaju sve nastavke i creva od ¼ do 2 cola. Rade uglavnom sva creva koja se koriste u industriji i poljoprivredi, osim određenih creva specijalne namene koje mogu odraditi sa zadrškom od par dana, dok sva ostala fleksibilna creva rade na licu mesta, po donešenom uzorku ili po datim specifikacijama.

  —Posmatrajući stanje i evidentne potrebe poljoprivrednih proizvođača i stanja na tržištu, došli smo na ideju da se počnemo baviti ovim poslom, sa željom da se na tržištu prevashodno nametnemo kvalitetom. Pored postojećeg radnog prostora planiramo da se proširimo i bogatom ponudom rezervnih delova. Naši su delovi svi uvozni, vrhunskog kvaliteta, creva u našoj bogatoj ponudi su od renomiranih proizvođača iz Italije marki „Vitillo” i „Tekno house”.  Cene će nam biti primerene današnjoj situaciji, povoljne, a kvalitet garantovano na zavidnom nivou, ističe Milijan Đuričić, vlasnik preduzeća.

  Takođe, mašine koje koriste u proizvodnji su vrhunskog kvaliteta i performansi.

  —Kao i fleksibilna creva i nastavci, mašine su takođe uvezene iz Italije. U pitanju su namenske mašine, prese, mašine za precizno sečenje i obradu creva visokog kvaliteta. Razlike u kvalitetu, između gotovih namenskih creva prve ugradnje i naših izrađenih creva i komponenata maltene nema, dok je u ceni ta razlika evidentna. Spektar upotrebe fleksibilnih creva je veoma širok, od manjih hidrauličnih presa pa sve do velikih industrijskih građevinskih mašina i postrojenja. Specifičnost fleksibilnih creva je u tome da se prevashodno mora voditi računa o kvalitetu materijala i mašina sa kojima se radi, prisutni su veoma veliki radni pritisci, od 180 pa sve do 600 bara u crevima, kaže Mladen Bosić, radnik u preduzeću.

  3567_2.jpg
  Mladen Bosić, radnik u preduzeću

  Preduzeće „Miž Đuričić” iz Subotice poseduje sve tehničke, kadrovske i tehnološke kapacitete da odgovori na zahteve svojih klijenata, sa tendencijom da postanu lideri na teritoriji severnog dela Bačke, potencijalno i Vojvodine.

  Otvaranje je zakazano za ponedeljak 29. februara na adresi Gajeva 55. Radno vreme je od 8 do 17 časova, svakog radnog dana. Po potrebi i hitnim slučajevima, stručni tim je dostupan i spreman da svojim klijentima izađe u susret i pomogne na terenu, bez obzira na doba dana ili noći.

  S. Đurikin

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja