Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Gradski odbor SRS-a o poseti dr Vojislava Šešelja Žedniku
  Šešelj: Izbori su i referendum za EU
  06.03.2016.

  Profesora dr Vojislava Šešelja prilikom posete Novom Žedniku, dočekalo je više stotina građana Žednika, saopštio je Gradski odbor Srpske radikalne stranke.

  U prepunoj sali dr Vojislav Šešelj je istakao u Žedniku, da bi predstojeći izbori trebalo da budu referendum između ulaska u Evropsku uniju ili čvršću saradnju sa Rusijom, za koju se zalaže SRS i podseća da je za vreme Vlade u kojoj je SRS učestvovala 1999. godine, potpisan najpovoljniji sporazum, „po kojem možemo da sve što proizvedemo izvezemo neograničeno u Rusiju”.

  3591_1.jpg 

  —SRS se zalaže za vojni savez sa Rusijom i ODKB, da bi zaštitili svoje granice i teritoriju, jer ukazuje se i na opasnost nove krize, a Hrvatska se poziva na neke stare katastarske knjige, pominjući levu obalu Dunava u Bačkoj, Šarengradsku Adu i zasiguno nikada neće odustati od oduzimanja celokupnog Srema. Naša jedina sila zaštitnica može biti samo Rusija, rekao je Šešelj.

  Lider SRS-a je obećao poljoprivrednicima, ukoliko dobije poverenje birača da će smanjiti uticaj uvozničkog lobija i zaštititi domaću proizvodnju. Istakao je da će SRS izaći pred građane sa novim ekonomskim programom i osudio sve loše poteze vlade prema penzionerima i radnicima, saopštili su iz Gradskog odbora SRS-a Subotica.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja