Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Aleksandar Toković – 35 godina pesme i ljubavi
  Saša srcem za srce Saše
  09.03.2016.

  U četvrtak 10. marta 2016. godine u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 19,30 časova održaće se veliki Koncert kantautora Aleksandra Tokovića.

  Baš na tom mestu, pre tačno 35 godina održan je i njegov prvi koncert pred subotičkom publikom a od tada je ostvareno još mnogo novih pesama, nastupa, festivala, priznanja i jedan album „Sećanja i ljubavi” (2000).

  3603_1.jpgTokom protekle tri i po decenije Toković je sarađivao je sa brojnim muzičarima, pa će se ove večeri na jednom mestu okupiti tamburaši, dečji i omladinski horovi, frulaši, glumci, vitezovi vina... Biće tu i poznatih pevača, kako naših subotičkih, tako i onih koji su u Suboticu rado dolazili kao što je na primer Miki Jevremović i svi će oni svojim učešćem i retrospektivnim prikazom oživeti neka prošla vremena i svakako učiniti ovo veče ugodnim, prijateljskim, ljubavlju ispunjenim i vrednim sećanja i nekog novog albuma.

  Koncert ima humanitarni karakter i prihod od ulaznica biće namenjen za pomoć u lečenju našeg sugrađanina Aleksandra Šešlije.

  L. Raos

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja