Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  „Hari Mata Hari” održao veličanstven koncert u hotelu Galleria
  Ponovo zajedno nakon 13 godina
  14.03.2016.

  Povodom 8. marta - Dana žena, u hotelu „Galleria” održan je spektakularni koncert grupe „Hari Mata Hari”, koja je u našem gradu ponovo gostovala posle 13 godina.

  Pred oko više od hiljadu Subotičana, popularni pevač Hari Varešanović pevao je svoje, ali i neke njemu omiljene hitove skoro tri sata. Koncert je bio izuzetno posećen, a Hari je tom prilikom pričao o uspomenama koje ga vežu za naš grad i najavio svoj novi album koji će se do leta, nakon sedam godina, naći na tržištu.

  3623_1.jpg

  — Publika je bila sjajna, a kada imam sjajan koncert uvek kažem da je publika bila bolja od nas. Uklopili smo se u praznik - Dan žena, jer i naše pesme odišu ljubavlju. Volim ovaj kraj, ljudi su pitomi i vole moju muziku. Uvek sam nekako prezadovoljan kad dođem u Vojvodinu. Moj novi album naći će se posle dužeg vremena ponovo na tržištu, najverovatnije do leta. Uradili smo i neke zanimljive duete poput zajedničke pesme sa Jelenom Tomašević i druge — rekao je frontmen grupe „Hari Mata Hari”.

  Muzičku scenu na prostorima Balkana, obzirom da je "Hari Mata Hari" još sedamdesetih objavio svoje prve velike muzičke hitove, ocenio je kao komercijalizovanu.

  — Danas se muzika „pravi” više radi komercijalizacije i zabave, a u globalu je izgubila na suštinskim vrednostima. Ovo danas je nešto sasvim drugačije u odnosu na 70 i 80- te godine. Ipak, naš muzički kurs sve ove godine nije se bitno promenio, što će se videti i na novom albumu — rekao je Varešanović.

  Hari Varešanović je nakon koncerta bio raspoložen da se slika pojedinačno sa svakim posetiocem, a posebno obožavateljkama koje su strpljivo čekale na svoj minut i fotografiju sa poznatim pevačem. Publiku je posebno oduševio kada je otpevao i neke kako je rekao njemu drage hitove poput pesme „Sarajevo ljubavi moja” Kemala Montena i „Ostala si uvek ista” Miše Kovača.

  Grupa "Hari Mata Hari" ovih dana nalazi se na turneji, pa je tako pre Subotice održan koncert u Brčkom, Beču i drugim gradovima u našoj i zemljama iz okruženja.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja