Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Veliki poklon popusti povodom 6. rođendana "Kuće Zdravlja"
  15.03.2016.

  „Kuća zdravlja“, u čijem sastavu se nalazi poliklinika, laboratorija „Humalab” i očni centar „Perfect Vision”, tokom šestogodišnjeg uspešnog rada postala je sinonim za vodeću privatnu zdravstvenu ustanovu u regionu. Osnovna vodilja u našem radu je da uz pomoć vrhunske medicinske tehnologije, naš stručni i iskusni tim lekara, pacijentima pruži kvalitetnu zdravstvenu zaštitu na jednom mestu.

  3627_1.jpg

  U želji da svim našim pacijentima zahvalimo na poverenju koje nam već godinama ukazuju, odlučili smo da poklonimo popuste na naše najtraženije usluge, koji će važiti tokom celog meseca marta:

  TEST INTOLERANCIJE NA HRANU - popust 75% Test intolerancije na hranu iz krvi predstavlja efi kasno rešenje za brojne probleme (glavobolja, vrtoglavica, suv kašalj, nadutost, grčevi u stomaku, mučnina, ekcem, dermatitis ili slični problemi sa kožom). Rezultati testa, koji su gotovi istog dana, obuhvataju 380 namirnica iz svakodnevne ishrane, svrstane u različite kategorije, ističući namirnice koje je potrebno izbegavati u periodu od 3 meseca. Efekti su vidljivi već nakon mesec dana.

  LASERSKO UKLANJANJE DIOPTRIJE – popust 50% na pregled i popust 25% na operaciju Lasersko uklanjanje dioptrije je bezbolna i pouzdana intervencija, koja traje svega 10 minuta i izvodi se u lokalnoj kapljičnoj anesteziji. Efekat je praktično odmah vidljiv, već prvog dana nakon operacije pacijent dobija 90-100% svoje maksimalne preoperativne vidne oštrine, te je već za nekoliko dana spreman da se vrati svojim uobičajenim životnim aktivnostima.

  HIPERBARIČNA KOMORA – popust 30% Hiperbarična komora se koristi kao osnovna ili dodatna terapija u svim slučajevima kada je došlo do defi cita u transportu kiseonika u organizmu.  Udisanje 100% kiseonika doprinosi oslobađanju organizma od toksina, jačanju imunog sistema, podmlađivanju i osnaživanju organizma, bržem zarastanju rana.

  UGRADNJA MULTIFOKALNIH INTRAOKULARNIH SOČIVA - popust 20% Multifokalna intraokularna sočiva su specijalna, veštačka sočiva koja se ugrađuju na mesto prirodnog očnog sočiva, preuzimajući njegovu funkciju.  Ovo je ambulantna, jednodnevna hirurgija koja se izvodi u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, uz pravljenje minimalnog reza, bez šavova.  Rezultat je jasan vid na blizinu i na daljinu, bez potrebe za nošenjem naočara ili uz njihovu minimalnu upotrebu.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja