Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.06.2018. ?etvrtak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  Stringtown Palić 2016.
  22.03.2016.

  Spektakularni, najveći muzički prvomajski rock - fest u Srbiji, "Stringtown Palić 2016." biće održan 30. aprila i 1. maja u Auto kampu na Paliću.

  To će biti prvi festival te vrste u našoj zemlji, a posetioci će imati priliku da uživaju u koncertima poznatih grupa: "Perpetuum mobile", "Električni orgazam", "Zabranjeno pušenje", "Orthodox celts", "Crvena Jabuka", "Hypnotized", "Divlje Jagode" i muzičkim spektaklima DJ - Andy i DJ - Braco.

  3652_1.jpg

  Organizator "Stringtown Palić 2016." je NVO "Mladost", a suorganizator preduzeće "Park Palić" doo.

  Prodaja ulaznica za "Stringtown Palić 2016." počeće u utorak, 22. marta, a one će se do 24. aprila prodavati po nižim cenama u kafe restoranu "Borsalino" na početku Radijalca, kafe piceriji "Jumanji" na Prozivci, kafeu "Priča" na Korzou, menjačnici "Bucks" u pasažu na Korzou, kafe baru "Piano" u Rudić ulici, kafe baru "Studio" kod Ekonomskog fakulteta, kafe baru "Bongo" u ulici Vase Stajića kod "Vojputa", u prostorijama UG "Mladost" na Otvorenom univerzitetu na 3. spratu, ili naručivati sms-om na broj:061/2472191.  Dvodnevni komplet će do tog datuma koštati 1.590 dinara, a pojedinačna dnevna ulaznica 1.000 dinara.

  Od 25. aprila, ulaznice se mogu kupiti na istim mestima ali po nešto višim cenama, pa će tako dvodnevni komplet koštati 2.000, a pojedinačna dnevna ulaznica 1.250 dinara.

  Ekskluzivno za "Subotičke novine", Miodrag Stojanović, menadžer grupe "Hypnotized" poručio je fanovima te ali i ostalih grupa, da dođu u što većem broju na "Stringtown Palić 2016.", jer će to biti kako je najavio, spektakularni i jedinstveni muzički događaj u zemlji. Grupa "Hypnotized" najavljuje nezaboravni provod uz prepoznatljive pesme tog sastava.

  "Stringtown Palić 2016." pored zabavnog, imaće i humanitarni karakter. Kako su najavili organizatori, posetioci će imati priliku da se prijave za status donora, a najverovatnije će biti organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi.

  NVO "Mladost" koja je organizator ovog Festivala, ujedno je i jedna od najuspešnijih organizacija u Srbiji prema ostvarenim rezultatima, o čemu najbolje govori podatak da se putem te organizacije, više od 600 Subotičana do sada prijavilo za donorsku karticu čiji su danas vlasnici.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja