Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Otvoren Shoppi Retail Park sa 27 lokala koji nude robu 20 domaćih i stranih brendova
  Posao dobilo 200 nezaposlenih
  23.03.2016.

  Kupcima parka "Shoppi" u Subotici otvorena su vrata 17. marta. Na oko 10.000 m² prodajnog prostora biće zastupljena razvnovrsna ponuda 20 domaćih i internacionalnih brendova.

  U 27 lokala, kupcima iz Subotice i okoline, biće dostupni poznati modni brendovi za decu i odrasle, ponuda najsavremenije tehnike i tehnologije, restorani, kao i brojni prateći zabavni sadržaji. Od brendova izdvajamo: Toyzz, Laguna, Benu, C&A, Deichmann, New Yorker, H&M, Shoes star, Tom Tailor i mnogi drugi. Objekat će raditi svih sedam dana u nedelji od 9 do 23 časa, a do kraja marta kupce očekuju dobri popusti.

  3657_1.jpg

  „Izgradnja, odnosno otvaranje prvog modernog trgovačkog centra u gradu - Shoppi Retail Park vidljivi je znak da Subotica napreduje, te da se afirmiše centar trgovine. Za grad je bitno otvaranje ovog šoping centra, jer 200 ljudi je zaposleno“, rekao je gradonačelnik Jene Maglai.

  3657_2.jpg

  U 27 lokala kupcima iz Subotice i okoline, biće dostupni poznati modni brendovi za decu i odrasle, ponuda najsavremenije tehnike i tehnologije, restorani, kao i brojni prateći zabavni sadržaji.  Sve prodavnice će imati direktan ulaz sa centralnog parkinga, koji ima kapacitet za 300 vozila, dok će mališani moći da uživaju i u igralištu ispred objekta.

  „Šopi je izgrađen u rekordnom roku. Za tačno osam meseci i jedan dan od postavljanja kamena temeljca došli smo do otvaranja.  Odlična je ponuda internacionalnih i domaćih brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal“, rekao je direktor MPC Porerties-a Thomas H.Villadsen.

  Investicija je vredna 10 miliona evra, a u popodnevnim časovima na sam dan otvaranja sve prisutne su zabavljali Željko Joksimović i Sara JO.

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja