Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Koalicija SPS-JS održala konvenciju u Subotici
  Dačić: Želimo stabilnu i reindustrijalizovanu Srbiju
  06.04.2016.

  Na katolički Uskrs, održana je izborna konvencija koalicije Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija, na gradskom trgu.

  Okupljeni članovi i simpatizeri imali su priliku da od lidera SPS-a, Ivice Dačića i Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palme da čuju da će učiniti sve, kako bi građani živeli bolje. Prisutnima se obratio i osnivač Komunističke partije, Joška Broz, Titov unuk koji je poručio okupljenima, da glasaju za one za koje misle da su najbolji.

  3705_1.jpg 

  “Ova koalicija nudi političku stabilnost i sigurnost, jer je suština našeg delovanja da gradimo bolje društvo, kao osnovu za bolji život i ekonomsku sigurnost na dobrobit naših građana. Učinićemo sve da zaštitimo Srbiju, jer naša deca zaslužuju da žive bolje i zato je važno da naša zemlja bude jaka, sigurna i politički stabilna. Zalažemo se programski za ideje slobode, jednakosti i socijalne pravde, da se školuje i leči besplatno i poveća zaposlenost, a glasajući za ove naše ideje, građani glasaju za sebe”, smatra predsednik SPS-a Ivica Dačić.

  Dragan Marković Palma, predsednik JS, razočaran je što fabrike ne rade u okolini Subotice, a objekti propadaju. Palma je ocenio sa Subotica ima veliki potencijal, ali je neophodno bolje vođenje grada, jer mogućnosti i položaj samog grada nisu dovoljno iskorišćeni.

  “Obilazimo mesta u Vojvodini kako bi mogli da prenesemo naša iskustva. Imam veliko pozitivno iskustvo kao menadžer i smatram da u Subotici treba ponovo oživeti privredu i pokrenuti fabrike koje sada ne rade i tako otvoriti i nova radna mesta”, istakao je lider JP Dragan Marković Palma.

  Predsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Dušan Bajatović smatra, da će buduća pokrajinska vlada biti “zanimljiva” i da će uticati na formiranje republičke Vlade. On je poručio okupljenima, da je došlo vreme za buđenje nove levice.

  “Očekujem da će SPS ostvariti veoma dobar rezultat. Treba da razmišljamo dugoročno i da radimo na reindustrijalizaciji Srbije i neophodno je da angažujemo domaće potencijale”, rekao je predsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Dušan Bajatović.

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja