Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Održan miting SRS-a u Subotici
  Šešelj: Sada je red na Radikale u vlasti
  15.04.2016.

  Predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj na mitingu na gradskom Trgu u Subotici, 13. aprila, obratio se velikom broju okupljenih građana rečima: „Braćo Srbi, braćo Bunjevci i braćo Mađari, trebalo bi kao i svi ostali građani Srbije da svoje poverenje poklonite srpskim radikalima, jer oni jedini predlažu da Srbija ostane uz Rusiju”.

  3750_1.jpg

  —Temelji Evropske unije su poljuljani i pre će se ona raspasti, nego što će Srbija ući u Evropu. Građani žele i čekaju bolji život, ali do sada nije bilo pravog puta do tog cilja. Svi su do sada bili na vlasti i videli ste njihove rezultate. Sada je red na srpske radikale, ocenio je dr Vojislav Šešelj.

  Na mitingu u Subotici Šešelja je dočekalo više stotina ljudi, bilo je procena da ih je bilo blizu hiljadu članova, simpatizera i građana koji su želeli da čuju šta će da poruči građanima uoči predstojećih izbora lider Radikala.

  Nakon uvodnog obraćanja lidera SRS-a Šešelja, kojeg mnogi smatraju jedinim Srbinom koji je pobedio Haški tribunal, predstavljeni su kandidati za lokalne, pokrajinske i republičke izbore. Okupljeni građani su gromoglasno uzvikivali na Trgu Subotice Vojo -Vojvodo, i pozdravljali oduševljeno njegova izborna obećanja i poruke.

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja