Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Zdravstvo
  Dom zdravlja Subotica dobio didaktički materijal od kompanije Telekom
  Prve godine su temelj uspešnog razvoja dece
  15.04.2016.

  Dom zdravlja Subotica nedavno je od kopmanije "Telekom" dobio didaktički materijal za potrebe Razvojnog savetovališta. Taj vredan poklon najviše će koristiti zdravstvenim radnicima, kako bi u što ranijoj fazi, prepoznali eventualna kašnjenja u razvoju dece prilikom njihovog dolaska na preglede.

  3751_1.jpg

  Donacija je realizovana u okviru Programa saradnje Unicef-a i Ministarstva zdravlja usmerenog na unapređenje razvoja u ranom detinjstvu.

  - Razvojno savetovalište ima izuzetno značajan i odgovoran zadatak a to je praćenje dece i svih poremećaja u najranijem detinjstvu i kao takvo zahteva timski rad - istakla je tom prilikom dr Mila Bogdanović Dujmić, direktor Doma zdravlja.

  Sliču poruku imala je Jelena Zajeganović Jakovljević, rukovodilac Programa za rani razvoj dece Unicefa, koja je navela da je ulaganje u razvoj u ranom detinjstvu od ključnog značaja za svako dete i za svaku porodicu, jer se u prvim godinama postavlja temelj uspešnog dečijeg razvoja.

  Doniranjem didaktičkih materijala, kompanija "Telekom" pružila je podršku roditeljima, deci i zdravstvenim radnicima.

  Razvojno savetovalište Doma zdravlja osnovano je 1991. godine i od tada se bavi radom sa rizičnim grupama dece, od rođenja do njihovog polaska u školu. Prošle godine kroz savetovalište prošlo je 3.500 dece, a trenutno ih u njega dolazi blizu 500.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja