Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.06.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  UG "Mladost" najavilo muzičke spektale u Subotici
  Uskoro „Stringtown Palić 2016.” i koncert Dina Merlina
  18.04.2016.

  Udruženje građana "Mladost" na pres konferenciji održanoj u četvrtak, 14.  aprila, najavilo je dva muzička spektakla - prvomajski rock - fest u Srbiji, "Stringtown Palić 2016." koji će biti održan 30. aprila i 1.  maja u Auto kampu na Paliću i koncert Dina Merlina koji je zakazan za 16. jul na Gradskom stadionu sa početkom u 21 čas.

  3762_1.jpg

  - "Stringtown Palić 2016." je prvi festival te vrste u Srbiji, a svi koji dođu imaće priliku da uživaju u pesmama poznatih grupa: "Perpetuum mobile", "Električni orgazam", "Zabranjeno pušenje", "Orthodox Celts", "Crvena Jabuka", "Hypnotized", "Divlje Jagode" , numerama DJ - Andy i DJ - Braco.  Organizator Festivala je UG "Mladost", a suorganizator preduzeće "Park Palić" doo. - rekao je Branko Buljovčić, predsednik UG "Mladost".

  Prodaja ulaznica već je u toku, a mogu se nabaviti u kafe restoranu "Borsalino", kafe piceriji "Jumanji" , kafeu "Priča", menjačnici "Bucks", kafe baru "Piano", kafe baru "Studio", kafe baru "Bongo", u prostorijama UG "Mladost" na Otvorenom univerzitetu na 3. spratu, ili poručiti sms-om na broj:061/2472191.  Dvodnevni komplet košta 1.590, a pojedinačna dnevna ulaznica 1.000 dinara.

  Dino Merlin: Subotica je moj istetovirani mikrosvet

  Prema rečima Branka Buljovčića, pregovori sa Dinom Merlinom oko održavanja koncerta u Subotici trajali su oko osam meseci, te je veliki uspeh što će Subotičani a i svi ljubitelji njegove muzike imati prilike da uživaju u predstojećem koncertu.

  U eksluzivnom intervjuu koji je za "Subotičke novine" nedavno u Sarajevu, a povodom predstojećeg koncerta u Subotici, Alani Šiška, PR UG "Mladost", dao Dino Merlin, između ostalog pevač je rekao da mu je Subotica ostala u izuzetno prijatnom sećanju, te da se raduje što će ponovo pevati pred subotičkom publikom.

  - Dugo nisam bio u Subotici, ali mi je ostala u fantastičnom sećanju posebno po našem poslednjem koncertu devedesetih godina, jer je atmosfera bila sjajna. Subotica je kao grad poseban, potpuno je drugačiji od mnogih koje sam posetio. To ne govorim iz kurtoazije, nego vam određene mikroklime ostanu u sećanju a Subotica jeste moj mikro svet koji sam tetovirao. Živimo u vremenu koje je potpuno drugačije u odnosu na pre deset i više godina. Ranije su postojali urednici života mladih ljudi, a danas su mladi urednici svojih života. Svet se smanjio dolaskom tehnologija, društvenih mreža, nove ere, a svedoci smo da su mladi ljudi u većini slučajeva preuzeli život u svoje ruke i to je iz mog ugla gledano jako dobro. Kako vreme prolazi, moje pesme ne jenjavaju i raduje me što ih danas slušaju i mlađe generacije - poručio je Dino Merlin iz Sarajeva.

  Dada Bulat, ovlašćeni predstavnik menadžmenta Dina Merlina, najavila je da će prodaja karata za koncert Dina Merlina u Subotici početi najverovatnije 23. aprila. Dodala je da će to biti spektakl, a da se menadžer tim potrudio da cene ulaznica budu povoljne, pa će tako najniža cena karte biti 900, a najviša za vip 5.000 dinara. Ona je pozvala sve Subotičane kao i sve koji vole muziku Dina Merlina da dođu u što većem broju na predstojeći koncert.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja