Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.08.2018. Sreda
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  SNS ostvario istorijski rezultat u lokalu, Pokrajini i Republici
  Laban: Došlo je vreme da se Subotica pokrene
  30.04.2016.

  Koalicija predvođena Srpskom naprednom strankom osvojila je istorijski rezultat na lokalnim izborima u Subotici. Sa osvojenih oko 38 posto glasova u lokalnom parlamentu imaće 31 odbornika, rekao je neposredno posle prvog objavljivanja izbornih rezultata Bogdan Laban, predsednik Gradskog odbora SNS-a.

  3809_1.jpg

  Prvi čovek SNS-a u Subotici Bogdan Laban, u izbornoj noći, na press konferenciji koja je održana oko ponoći između 24. i 25.aprila, ocenio je da će sada prvi put vladati Suboticom stranka koja do sada nije bila u vlasti.

  —Mi jesmo u proteklih godinu ipo dana bili deo vladajuće koalicije u Subotici, ali sada će se situacija kvalitetnije promeniti.  Građani su nam poklonili poverenje i mi ćemo to opravdati.  U kampanji smo dali sve od sebe, kako bi naš predsednik Aleksandar Vučić rekao, pokazali da ujedinjeni možemo sve i zato sada pobeđujemo. SNS će sada biti deo nove vlasti i ono što smo obećali mi ćemo uraditi u naredne četiri godine, istakao je u izbornoj noći predsednik GrO SNS-a Subotica, Bogdan Laban.

  U narednom periodu cilj će biti da se mladi zaposle, da se pokrenu mesne zajednice, da se oživi Palić i turizam, kao i da se uradi dosta na privlačenju investitora, rekao je Laban, ocenjujući da je Grad u protekle dve decenije propadao i da je došlo vreme da se Subotica pokrene.

  —Čestitam na izbornom rezultatu i drugima koji su osvojili veći broj glasova, a što se Naprednjaka tiče, pokazali smo da ujedinjeni možemo sve! Srbija pobeđuje!”, rekao je Bogdan Laban.

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja