Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.06.2018. Petak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Kultura
  U Domu sindikata u Beogradu, Subotičaninu i poznatom klubskom pevaču dodeljeno prestižno priznanje
  Saša Babić dobio Prvog Srpskog Oskara
  30.04.2016.

  Na muzičkoj manifestaciji dodele Prvog Srpskog Oskara, koji je održan 21. aprila u Beogradu, u Domu sindikata, Saša Babić, poznati klubski pevač i naš sugrađanin, dobio je prestižno priznanje kojim je ocenjen kao najbolji klubski pevač.

  3812_1.jpgManifestacija je održana prvi put u Srbiji, a dodeljene su i druge nagrade, poput Oskara za najpopularnijeg političara, menadžera i biznismena.

  Saša Babić je svojim nastupima širom Srbije i u inostranstvu, u svojoj dugogodišnjoj karijeri, iako još veoma mlad, osvojio simpatije brojnih fanova, a odlukom žirija sada mu je dodeljeno prestižno priznanje.

  Za „Subotičke novine”, Saša Babić je ekskluzivno izjavio povodom dodele nagrade Prvi Srpski Oskar, da je veoma ponosan i najavio nove nastupe, na kojima će osvojiti publiku novim kreativnim ostvarenjima, kojima želi opravdati ukazano mu poverenje od strane profesionalnih muzičara, žirija i publike.

  — Želim da se zahvalim svima koji su me podržali , a ekskluzivno mogu da najavim, da je u pripremi pesma i zajednički nastup sa velikom zvezdom estradnog neba, čije ime za sada ne možemo da otkrijemo, ali mogu reći da se radi o pravom muzičkom spektaklu — rekao je Saša Babić, naš poznati muzičar.

  A. Šiška

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja