Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 21.08.2018. Utorak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Politika
  Hrvati ponovo imaju predstavnika u republičkom parlamentu
  Parać: Koaliciji „Za pristojnu Suboticu” - pristojan rezulat
  05.05.2016.

  Predsednik Demokratske stranke u Subotici, Slavko Parać ocenio je na jučerašnjoj konferenciji za štampu, da je koalicija “Za pristojnu Suboticu-Demokratska stranka” osvojila solidan rezultat • Hrvati ponovo imaju predstavnika u Skupštini Srbije

  Slavko Parać, predsednik DS-a zahvalio se u ime koalicije svim Subotičanima koji su im poklonili poverenje i istakao da će u naredne četiri godine koalicija „Za pristojnu Suboticu -DS” participirati u lokalnom parlamentu sa sedam odbornika.

   Slavko Parać—Iz svega ovoga možemo da izvučemo pouke kako da se ubuduće ponašamo, rekao je Slavko Parać.

  Lider DSHV-a Tomislav Žigmanov zahvalio se koalicionom partneru DS-u na korektnoj saradnji. Žigmanov je istakao da je sve rađeno u atmosferi koja nije bila naklonjena građanima hrvatske nacionalne zajednice, na globalnom planu.

  —To se moglo primetiti u niskoj izlaznosti u mestima gde Hrvati žive. Sa druge strane, nismo bili vidljivi u medijima, oko izbornih aktivnosti skoro i da nije izveštavano, dodao je Tomislav Žigmanov, predsednik DSHV-a.

  Predsednik Gradskog odbora LDP-a u Subotici Robert Šebek, kratko je prokomentarisao da oni nisu u kampanju išli lepljenjem plakata, da nisu ružili izgled Grada i da su njihovi glasači odavno otišli iz zemlje.

  Saopšteno je takođe da će DSHV posle ovih izbora ponovo imati poslanika u republičkom parlamentu.

  S.I.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja